Online-Zone Community
Welcome to Online-Zone community ! Enjoy !
Online-Zone Community
Welcome to Online-Zone community ! Enjoy !
Online-Zone Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

*Online-Zone | Noi suntem un drog si voi deveniti dependenti*

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

[Cerere GM] Hyper93

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
hyper93

hyper93

Data de inscriere : 10/06/2011

[Cerere GM] Hyper93 Empty
MesajSubiect: [Cerere GM] Hyper93   [Cerere GM] Hyper93 Empty10/6/2011, 18:26

Nume : Iulian
Varsta : 17 ani ( 18 aproape )
Experienta GM : Am fost pe cateva servare ( desfintate ) + propriul meu servar 1 luna de zile ( probleme cu resursele )
De ce crezi ca te-am primi in staff ? : Sunt o fire sociabila , imi place sa ajut , daca fac ceva ma implic , in plus cunosc in general foarte bine mai tot ce tine de metin fiind si MOD (in game ) pe anumite servar sau MOD/ ADM ( pe forum ) anumitor servare !
Si nu in ultimul rand tin la reguli cu foarte mare strictete , si nu iert cand vine vorba de regulament !

Cu ce crezi ca voi putea ajuta servarul ? : Oare ce as putea spune inafara de lucrurile generale , ajutarea playerilor , rezolvarea problemelor etc ! Daca doriti pot sa va fac si autopacherul ( cu conditia sa mi sa puna la dispozitie un host , pt fisierele autopaherului ) si de ce nu , chiar probleme legate de servar ( implementari , erori etc ) [Nu intr-o masura asa mare , dar stiu sa fac ceva fara sa ma uit ca cura in lemne sa nu inteleg nimic ]

Ultima editare efectuata de catre hyper93 in 10/6/2011, 19:33, editata de 1 ori (Motiv : umblat putin la aspect !)
Sus In jos
IηSide*
Administrators
Administrators
IηSide*

Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 32
Localizare : Galati

[Cerere GM] Hyper93 Empty
MesajSubiect: Re: [Cerere GM] Hyper93   [Cerere GM] Hyper93 Empty11/6/2011, 00:12

Cerere Acceptata
Grad : SGM pentru teste

T/C
Sus In jos
https://online-zone.all-up.com

[Cerere GM] Hyper93
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Cerere GM]SmeN
» Cerere GM
» cerere LUX
» [Cerere GM]Rebek:X
» Cerere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Online-Zone Community :: >> Online-Zone • Servere :: OnlineMT2 [Cautam GM] :: Cerere GameMaster-
Mergi direct la: